Egy ilyen klubhelyiségre nagyon régóta vártak már az itt élő idősek

2021. 08. 26Hírek, Lakossági fejlesztések


 

Évtizedes vágyát teljesítettük a Vasas-Somogy-Hird településrészen élő időseknek: felújítottuk és kibővítettük az Integrált Nappali Szociális Intézmény vasasi részközpontját!
A vasasi intézmény fontos szerepet tölt be helyben az idősek számára, de sajnos az elmúlt 10-15 évben nagyon leromlott az állapota, ráadásul megnőtt a szociális alapszolgáltatások iránti igény is, amit már nem tudott volna ebben az épületben biztosítani az INSZI.
Ezért döntött úgy a városvezetés, hogy felújítjuk és kibővítjük az intézményt: a korábbi 86 négyzetméteres épületet 270 négyzetméteresre bővítettük, valamint korszerűsítettük és akadálymentesítettük is, így az eddigi 20 helyett 57 férőhelyes lett.
Örülök, hogy végre átadhattuk, mert már nagyon megérdemelték a helyi idősek és az INSZI munkatársai, hogy modern és méltó hely legyen a vasasi idősek klubja.
Én ezúton is Köszönjük az INSZI munkatársainak és Varga Mónika igazgató asszonynak a mindennapi munkájukat!
Bízunk benne, hogy az új klubhelyiség jó hangulatú közösségi eseményeknek, beszélgetéseknek és foglalkozásoknak fog helyet adni az idősek és a szépkorúak számára.
Bővebb információ a vasasi központról ebben a cikkben olvasható.

További tartalmak