Elkészült a Ferencesek utcája

2020. 08. 28Hírek, Lakossági fejlesztések, Turizmusfejlesztés


Örömteli hírrel szolgálhatunk Önöknek, ugyanis elkészült a Ferencesek utcája: zöldebb lett, szebb lett, teljesen megújult.

Köszönet illeti a kivitelezőt, mert nemcsak a utca minőségét tekintve végzett jó munkát, hanem ezt a munkát gőzerővel hajtotta végre, így sikerült az októberi határidő előtt elkészülni úgy, hogy még tart a Pécs Nyitva turizmusélénkítő önkormányzati kampány.

A projekt az előző városvezetés idején vette kezdetét, a terveket ők készítették, de sikerült annyiban módosítanunk, hogy a városképbe jobban illeszkedő kandeláberek kerüljenek telepítésre. Ebben ezúton is köszönjük Fürj Csaba képviselő úr lobbi-tevékenységét, aki rengeteget dolgozott a kandeláberek beszerzésén és azért, hogy azok minél előbb elkészüljenek és leszállításra kerüljenek.

A tavaly októberi önkormányzati választások óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy javítsuk a különböző projektjeinkkel kapcsolatos kommunikációt, így tettünk ebben az esetben: a sokáig tartó, sok kellemetlenséggel járó munkáról folyamatosan informáltuk az utcában érintetteket, akiknek köszönjük a türelmet és az együttműködést!

Egy figyelemfelhívó kampány keretében pedig arra kérjük a bicikliseket, hogy legyenek tekintettel az itt sétálókra és a babakocsis szülőkre, ezért ezen a szakaszon szálljanak le és tolják a kerékpárt.

A munkálatok során kicseréltük a közműveket és újraburkoltuk a sétálóutcát, padokat helyeztünk ki és fákat ültettünk.

Köszönjük a türelmüket!

Az elkészült beruházásról további információkat, képeket az itt található oldalon találhatnak.

További tartalmak