Megérkeztek a városházára, és hamarosan elindulnak a címzettekhez ezek a kis kártyák

2021. 05. 14Hírek, Koronavírus


Talán emlékeznek: az ápolók napja alkalmából nem csak a Városháza ablakait díszítettük hatalmas piros szívekkel. A pécsi önkormányzat cégei és intézményei összefogtak, és a legkülönbözőbb kedvezményekkel kedveskednek az egészségügyi és szociális dolgozóknak, akiknek nem lehetünk elég hálásak az elmúlt bő egy évben tanúsított kitartásukért, sokszor emberfeletti munkájukért.

A kedvezményekre jogosító kuponokat hamarosan kézbe vehetik az érintettek, remélem, sikerül hathatós segítséget nyújtanunk és tartalmas időtöltéshez, pihenéshez juttatnunk azokat, akik erre a leginkább rászolgáltak a járvány idején.

A mintegy 2500 pécsi ápoló az alábbi kedvezményeket veheti igénybe:

  • Állatkert – Pécs ZOO: a kedvezményre jogosult 200 ft-os kísérőjeggyel, családtagjai (legfeljebb 5 fő) pedig 50%-os kedvezménnyel léphetnek be, egyszeri alkalommal, felhasználható június 17-ig.
  • Janus Pannonius Múzeum: a kedvezményre jogosult és családtagjai (legfeljebb 5 fő) is 50%-os kedvezménnyel léphetnek be egyszeri alkalommal a Janus Pannonius Múzeum egy nyitva lévő kiállítására. (lista a jelenleg nyitva tartó egységekről: jpm.hu/nyitvatartas), 05.17. – 12.31.
  • Pécsi Kulturális Központ: a kedvezményezett egy alkalommal 50%-os kedvezménnyel léphet be az Anatolij Petrov Uszodába 05.17 – 06.17.
  • Zsolnay Örökségkezelő NKft.: a kedvezményezett egy alkalommal 50%-os kedvezménnyel léphet be a kártyán szereplő helyszínekre. Érvényes: június 31-ig
  • PSN Zrt – Hullámfürdő: a kedvezményezett egy alkalommal 50%-os kedvezménnyel vásárolhat napijegyet (uszoda, kondi, szauna). Felhasználható: 06.01. – 06.30.
  • Pannon Filharmonikusok: 2021. május 30-án van első alkalommal A magyar klasszikus zene napja, amikoris 18.00 órától hangverseny lesz a Kodály Központban, ahova szeretettel várják az ápolókat.

További tartalmak