Megújult a Boccaccio helyén lévő parkoló, három útszakaszt is rendbetett a Biokom

2021. 03. 26Hírek, Lakossági fejlesztések


 

A jó idő beköszöntével a Biokom munkatársai rendbe tették a Boccaccio helyén fekvő parkolót és három útszakaszt is a napokban

Boccaccio
A szakemberek elvégezték a profilozást, valamint martaszfalttal történő burkolatjavítását, tömörítéssel. A munkálatoknak köszönhetően bővült is a parkoló: már 160 autó elfér a 7000 négyzetméteres területen.

Felső utca
A régi pályaszerkezet elbontása után 420 m2-en törtbeton útalapot és 5 cm-es martaszfalt borítást kapott az úttest, valamint a felújítással egyidejűleg az útalap drénezését (vízelvezetését) is kiépítették a szakemberek.

Garázs utca
A földút esetében martaszfaltos felületi javítás, majd tömörítés történt meg 10 cm-es vastagságban 200 méter hosszúságban, 3 méter szélességben, összességében 600 m 2 -en.

Lőtér domb
A kiskertekhez vezető út zúzalékos profilozása 500 méteren hosszan, 4 méter szélességben, összesen 2000 m 2 felületen történt meg. Mindezek mellett 10 cm-es vastagságban martaszfaltos felületi javítást is végrehajtottak.

A Biokom munkatársai folyamatosan dolgoznak azon, hogy teljesítsék a lakosság által beérkezett fejlesztési igényeket. Bár nem lehet egyik napról a másikra minden problémát megoldani, de lépésről-lépésre haladva látható eredményeket lehet elérni városszerte.

Bővebb információ a PécsMa cikkében található.

További tartalmak