Osztrák szállítmányozó cég fejleszt Pécsen

2021. 05. 06Hírek, Gazdaságfejlesztés


 

Újabb nemzetközi cég fektet be városunkban: Pécsett is új telephelyet létesít a szállítmányozással és logisztikával foglalkozó Gebrüder Weiss (GW)!
 
Az osztrák vállalat 30 éve van jelen Magyarországon és az idei beruházásokkal 6 egyenrangú, önálló menedzsmenttel és döntési jogkörrel felruházott régióra osztják magyarországi hálózatukat, ezzel pedig megteremtik az országos lefedettséget. Ezen regionális telephelyek közé fog tartozni a pécsi, mely június elején kezdi meg a működését.
 
Külön öröm számunkra, hogy Varga Bálint, a Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az első tucatnyi elektromos meghajtású furgonjuk jövő év elejétől Pécsett is károsanyag-kibocsátás mentesen fogja házhoz szállítani az árukat.
 
Korábban már többször hangsúlyoztuk, hogy a két világhírű vállalat, az EY és SEIREN pécsi befektetése komoly mérföldkő volt városunk számára, mert utat nyitottak újabb nemzetközi befektetők előtt és megmutatták, hogy érdemes ide jönni.
 
Továbbra is dolgozni fogunk azon, hogy minél több nívós cég válassza Pécset, ezzel is fejlesztve a helyi gazdaságot és hozzájárulva az új munkahelyek létesítéséhez, valamint a fiatalok itthontartásához.
Bővebb információt az alábbi cikkben olvashat.

További tartalmak