Új ügyvezetők a POSZF NKft. élén

2020. 04. 28Hírek, Kultúra


A POSZT-ot szervező Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nonprofit Kft. (POSZF) ügyvezetői feladatait április 9-től Márta István és Moravetz Levente látja el kettős ügyvezetésben 2020. december 31-ig.

A POSZF NKft. korábbi ügyvezetője, Magyar Attila februárban lemondott pozíciójáról, ennek elfogadásáról és az új ügyvezető megbízásáról a társaság taggyűlése hozott döntést.

A tulajdonosi jogköröket gyakorló két szervezet, a Magyar Teátrumi Társaság és a Zsolnay Örökségkezelő NKft. egyhangúlag igennel szavazott a jelöltekre, így ennek értelmében az ügyvezetői pozíciót április 9-től Márta István zeneszerző, fesztiváligazgató, a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke és Moravetz Levente színész, rendező, író tölti be ez év végéig.

Az új ügyvezetők a jelenlegi helyzet áttekintése után adnak tájékoztatást a Pécsi Országos Színházi Találkozó ez évi megrendezésének lehetőségével kapcsolatban, a jubiláló fesztivállal összefüggésben azonban az már most kijelenthető, hogy az új koronavírus-járvány miatt nem az eredetileg tervezett, júniusi időpontban valósul meg.

További tartalmak